Ons verhaal

Innovatieve producten, klantenbinding en plezier!

Bij UpTop geloven we in de kracht van creativiteit en klantenbinding.

Onze slogan "With us, you're never lonely at the top" is ontstaan omdat wij geloven dat het werk voor onze klanten niet stopt nadat een website of ander product opgeleverd is. Wij zullen altijd mee blijven denken, waardoor ze nooit "eenzaam" zullen zijn, boven op die berg van succes!

De naam UpTop heeft voor ons twee betekenissen. De eerste betekenis is het "brengen van onze klanten naar de top". Wij gaan samen de uitdaging aan om een concept of bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. De tweede betekenis komt vanuit Amerika. Daar wordt het woord "up top" gebruikt om aan te geven dat er een "High Five" aankomt. Dit vonden we erg goed matchen, we vinden het namelijk belangrijk om alle kleine successen, die je tegenkomt onderweg naar de top, te vieren met een high five!

"Up Top!"
(High Five occurs)

Onze UpTop werkwijze

We zijn flexibel en werken niet zoals je wellicht gewend bent van andere creatieve bureaus. Bij UpTop draait alles om passie, samenwerking en groei. Wij zetten de juiste mensen met de juiste passie in voor jouw project. Hierdoor ontstaan er sterke samenwerkingsverbanden en kunnen onze klanten/vrienden op een juiste manier groeien.

Idee / Concept

Je hebt een idee of concept dat je graag verder wilt uitwerken. Samen met jou bekijken we wat hiervoor nodig is. Heb je namelijk wel echt nodig wat je nodig denkt te hebben?

Creatief

Jouw concept/idee is verder uitgewerkt en wij beginnen met het vormgeven. Wij leggen je schetsen voor in verschillende stijlen, zodat er een goede keuze gemaakt kan worden voor de basis.

Kwaliteit

Na het schetsen werken we jouw product uit. We ontwikkelen je website, maken de definitieve grafische versies of creëren jouw animatie. Eén ding is zeker, je krijgt je producten in hoge kwaliteit.

Contact

Na de oplevering van jouw producten blijven we altijd beschikbaar voor je. Ben je tot nieuwe inzichten gekomen of verandert de insteek? We denken graag met je mee en helpen je waar nodig!

Onze (Up)Toppers

Onze (Up)Toppers bevinden zich verspreid door Europa, maar werken samen om de digitale wereld te verbeteren. Leer de gezichten achter UpTop kennen en kom snel eens langs om ons face-to-face te ontmoeten!

Bjørn Bekkers

Co-Founder & Project Manager

Anton Hogewoning

Co-Founder & Developer

Esmay Verschuren

Wordpress Developer

Kylie de Bont

Graphic Designer

Diego van Loenen

Webdesigner & Drone-piloot

Ilona Verhard

Animator

Myron Kouffeld

Web Designer

Monica Irodotou

Graphic Designer

Ton de Hooge

Drone-piloot (ROC-light)

Romy Barendse

Merk Identiteit Specialist

Natalie Spyrou

Illustrator

Kunnen wij iets voor je ontwikkelen?

Jij hebt het idee, wij de koffie!

Contact
Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!