AVON

De webshop voor vrouwen

Jouw webshop voor persoonlijke cosmetica producten

Nadat AVON een paar jaar geleden officieel stopte in Nederland, besloot AVON Cosmetica Ariadne in 2018 om de producten van AVON toch weer beschikbaar te maken. AVON verkoopt een enorme variatie aan cosmetica producten en is wereldwijd bekend.

De eigenaresse van AVON Cosmetica Ariadne kwam in 2018 bij ons met de vraag om de webshop technisch te verbeteren, waardoor ze sneller kon uitbreiden en haar klanten beter van dienst kon zijn.

May 2018
Ontwikkeling Wordpress Webshop

AVON webshop

Voor de webshop van AVON zijn we vooral bezig geweest met het implementeren van de technische aspecten. Zo hebben we WooCommerce geïntegreerd in de webshop en gebruikt gemaakt van verschillende plug-ins om de ervaring voor de gebruikers te optimaliseren.

Automatische afhandeling

Door gebruik te maken van WooCommerce in combinatie met Mollie (betaalprovider) en MyParcel, is het bestelproces vrijwel geheel geautomatiseerd. 

WooCommerce vangt de bestellingen af, waarna Mollie de betalingen verwerkt en MyParcel alles klaar maakt voor verzending!

Gevarieerde producten

AVON heeft veel verschillende producten, daarom hebben wij de webshop zo ontwikkeld waardoor het toevoegen van variabele producten gemakkelijk is. Zo heeft de webshop nu single producten, product variaties (kleuren/geuren) en het bundelen van producten tot een set.


Spaarsysteem

In 2019 is er een spaarsysteem ingebouwd waardoor klanten punten sparen door producten te kopen en een review achter te laten. Deze punten kunnen ze later weer gebruiken om korting te krijgen op hun bestelling.

Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!