Cater Collective

Zorgt voor smaken van ver en de professionaliteit van hier!

Een platform waar cateraars, culturen en klanten samen komen.

Cater Collective bouwt aan een netwerk van cateraars uit diverse culturen. Via het platform worden de verschillende cateraars aangeboden. Op deze manier wordt vraag en aanbod samen gebracht voor het boeken van kleurrijke catering, kookworkshops en het organiseren van events. 

In 2019 zijn wij aan de slag gegaan met een kleurrijke huisstijl en hebben we samen met Cater Collective een sterk platform ontwikkeld in October CMS.

August 2019
Design & Ontwikkeling Platform - October CMS
CaterCollective Tusenafbeelding

De huisstijl van Cater Collective

De kleurrijke huisstijl van Cater Collective is gebaseerd op de diversiteit in culturen van de cateraars op het platform. De uitdaging was om al deze kleuren te verwerken in de website, zonder dat het chaotisch of druk overkwam. Door het gebruik van subtiele gekleurde elementen, hebben we alle kleuren weten te verwerken in de website. 

Cater Collective logo

Primaire kleuren

001140
3F460E
85031C
C45627
FFA510

Secundaire kleuren

AEBA37
9FA1A4

Filter systeem

Het belangrijkste element op het platform van Cater Collective is de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier een cateraar te vinden die past bij wat je zoekt. Zo kun je op elke pagina jouw wensen invullen en zoeken naar cateraars.

Om de cateraar zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen kun je zoeken op “soort” ( lunch, borrel, diner, etc.), “datum”, “optie” (bezorging of full service) en “locatie”. Het systeem geeft dan alle cateraars aan die jouw kunnen voorzien van deze service.

Profiel van een Cateraar

Cater Collective wil cateraars de vrijheid geven om hun eigen cateraarpagina aan te passen. Elke cateraar kan daarom inloggen in een gebruiksvriendelijke omgeving en daar alle gegevens aanpassen die hij/zij wilt aanpassen.


Cater Collective kan zelf ook altijd bij de gegevens van cateraars om zo wel de controle te behouden over de informatie op de website.

Slimme SEO toevoegingen

Gevonden worden op Google is voor Cater Collective erg belangrijk. Vooral omdat de cateringmarkt al vrij groot is, moest er op een slimme manier gewerkt worden aan de SEO.

Eén van de belangrijkste SEO aanpassingen is de mogelijkheid om cateraars te kunnen zien per stad. Op deze manier is de kans groter dat Cater Collective omhoog komt als men bijvoorbeeld zoekt op “Cateraar Hilversum”.

Cater Collective heeft de controle

Het is voor Cater Collective essentieel dat ze gemakkelijk zelf teksten/foto’s kunnen aanpassen of blog berichten toe kunnen voegen. Omdat dit platform in October CMS is ontwikkeld hebben wij de achterkant van de website zo laagdrempelig mogelijk ingesteld en
aangepast aan alle wensen van Cater Collective.

Ze kunnen nu gebruik maken van één van de meeste gebruiksvriendelijke manieren om hun website zelf te onderhouden.

Ontwikkeld om te groeien

Cater Collective is een platform wat ontwikkeld is om te groeien. Dit houdt in dat we in het begin eerst de basis opzetten en rekening houden met eventuele uitbreidingen. Door een platform modulair op te bouwen, kunnen de investeringskosten verdeeld worden en is het altijd mogelijk om op elk gewenst moment meer functionaliteit toe te voegen.

UpTop heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen en ideeën mogelijk zijn gemaakt. Het platform zorgt ervoor dat klant en cateraar in contact komen met elkaar. UpTop is een prettige partij om mee samen te werken omdat zij goed meedenken. Het resultaat wat zij behalen is een tevreden klant!

Jacqueline, Founder Cater Collective

Heb jij net zoals Cater Collective een fantastisch idee wat je wilt uitwerken?

Vraag dan een gratis advies gesprek aan waarin we kijken of we een match zijn!
Gratis advies gesprek
Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!