Erasmus Research Business Support

Een netwerk van Wordpress websites

Een langdurige samenwerking

In 2016 kwam ERBS met de vraag om door de jaren heen nieuwe Wordpress websites te ontwikkelen voor toekomstige incubators. Daarnaast leveren wij support op het gebied van drukwerk en de websites.

Ondertussen hebben wij al een groot aantal Wordpress websites voor ze opgeleverd en deze vormen samen een groot netwerk van websites voor ERBS.  

January 2017
Meerdere Wordpress Websites

EURflex

EURflex is verantwoordelijk voor de loonadministratie van flexwerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Voor de faculteiten en ondersteunende diensten van de EUR regelen ze de uitbetaling van flexwerkers.

Opgeleverd in 2019
EURflex website

Erasmus OR Centre

Het Erasmus OR Centre richt zich op de meer complexe thema’s en vragen die aan de orde komen in het kader van medezeggenschap. Het Erasmus OR Centre ondersteunt daarbij vooral ondernemingsraden en medezeggenschapscommissies.

Opgeleverd in 2017
Erasmus OR Centre website 

GovernEUR

GovernEUR versterkt het realiserend vermogen in de samenleving met behulp van state-of-the-art bestuurskundige kennis die in interactie met de praktijk wordt ontwikkeld, toegepast en verfijnd.

Opgeleverd in 2016
GovernEUR website

Auctiometrix

Auctiometrix ontwikkelt (webgebaseerde) veilingsoftware die eenvoudig aan de behoeften van de klant, waar ook te wereld, kan worden aangepast.
Zij hebben al verschillende grote veilingsystemen opgezet, welke weergeven worden op de website.

Opgeleverd in 2016
Auctiometrix website

Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!