Fietshuys

Kwaliteit, comfort, gastvrijheid, plezier en persoonlijk contact

Jouw fietsenmaker in hartje Amstelveen

Het Fietshuys is een fietsenwinkel 2.0, gelegen aan het Stadsplein in Amstelveen. Eind 2018 besloot Fietshuys om na het openen van hun prachtige winkel een vergelijkbare website te ontwikkelen. Deze website moest dezelfde uitstraling hebben, als de winkel.  

Bij het Fietshuys draait alles om kwaliteit, comfort, gastvrijheid, plezier en persoonlijk contact. Wij als UpTop helpen daar graag aan mee!

March 2019
Wordpress Website

Huisstijl van het Fietshuys

Het Fietshuys heeft een kleurenpalet wat als "gezellig" overkomt. We hebben in de website dezelfde verhoudingen in groen en oranje aangehouden als in het logo. Zo sluit de website perfect aan op de winkel en de overige media-uitingen.

Primaire kleuren

004543
E94E1B

Secundaire kleuren

010101

Fietshuys Website

De beleving van Fietshuys vindt plaats in de winkel zelf, dus de website is zo ingericht dat de bezoeker een goed beeld krijgt van Fietshuys en van wat ze kunnen verwachten in de winkel.

Excellente Service

Fietshuys belooft een excellente service aan haar klanten, dus het is van belang dat deze service uitgebreid terug te vinden is op de website. We hebben daarom zowel op de "homepage" als op de "over ons" pagina elementen terug laten komen van de geboden service.

Ruim Assortiment Fietsen

Fietshuys heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten fietsen van verschillende merken.

Op de website kun je eenvoudig zien welke merken te verkrijgen zijn bij Fietshuys. Daarnaast kun je per merk zien welke fietsen hiertoe behoren.

Persoonlijk

Bij Fietshuys draait alles om de persoonlijke sfeer. Fietshuys verkoopt namelijk niet alleen fietsen, ze verkopen een complete ervaring.

Klanten lopen vaak binnen om een praatje te maken met het team of om een snoepjes van de toonbank te pakken.

Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!