Fitweb

De start van jouw gezonde leven

Een platform voor personal trainers

Fitweb brengt klant en professional sneller, gerichter en makkelijker bij elkaar. Met doelgerichte zoekopdrachten kan de klant zijn of haar perfecte professionele match vinden. Door overzichtelijke profielpagina’s van de professionals kan de klant snel en makkelijk zien of deze aansluit bij zijn of haar wensen en behoeften.

In 2018 hebben wij voor Fitweb een aangeleverd design omgezet naar een werkend platform in October CMS.

May 2018
Ontwikkeling Platform - October CMS

Schaalbaar op elk apparaat

Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende apparaten en schermgroottes zijn, is het belangrijk dat de website overal goed zichtbaar is.

Of je nou op je iPhone of Android, iPad of Surface, 15-inch of 11-inch laptop kijkt, Fitweb is altijd beschikbaar voor jou1 apparaat!

Duidelijk overzicht

Iedereen is op zoek naar een personal trainer die aansluit op de persoonlijke situatie. We hebben daarom een personal trainer overzicht ingebouwd met een handig filter-systeem, zodat bezoekers een trainer kunnen vinden die bij ze past.

Zo kun je gericht zoeken op jouw omgeving en type trainer!
 

Vind jouw perfecte trainer

Bij een personal trainer is de klik tussen jou en je trainer erg belangrijk. Wij hebben de profielen van Fitweb zo opgebouwd veel informatie over je trainer kunt vinden.

Elke trainer heeft een "Over Mij" sectie en zijn persoonlijke kwaliteiten.

Gemakkelijk bij te houden

Voor de personal trainers is het belangrijk om overal en snel hun gegevens op het platform aan te kunnen passen.

Elke personal trainer heeft daarom een login en eigen plek op het dashboard waarmee ze via elk apparaat hun gegevens aan kunnen passen.

Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!