Haus Holunder

Genieten van een ongedwongen vakantie!

De mooiste bed & breakfast in Oostenrijk!

Voor Haus Holunder heeft UpTop de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Haus Holunder is een mooie bed & breakfast gelegen in Weissbriach, Oostenrijk. Je kunt hier zowel in de zomer als winter verblijven en de website is ook zo ingericht dat de unieke beleving van beide seizoenen zichtbaar is.

November 2018
Custom Website - October CMS

Website Haus Holunder

Voor de website van Haus Holunder hebben we vooral gelet op de ervaring die de website de gebruikers moet bieden.

Zo geeft de website de bezoeker een duidelijk beeld  van de appartementen, de omgeving en hebben we de website geoptimaliseerd voor gebruik op een mobiele telefoon.

Verschillende talen

Haus Holunder trekt toeristen vanuit heel Europa. Het is daarom belangrijk dat de website in de meest gesproken talen vertaald is.

Er is een vertaal tool ingebouwd waarmee Haus Holunder alles makkelijk kan vertalen. Momenteel hebben ze NL, ENG, DE en IT als taal mogelijkheden.

Dynamische appartementen

De appartementen zijn zo ingebouwd dat de klant heel eenvoudig nieuwe appartementen kan toevoegen met alle informatie die nodig is.

Zo kunnen ze per appartement de unieke eigenschappen beschrijven, foto's toevoegen en een algemene beschrijving toevoegen.  

Koppeling met boekingstool

Hotels en appartementen zijn tegenwoordig vaak afhankelijk van bestaande boeking-sites. We hebben Haus Holunder dan ook zo gebouwd dat deze eenvoudig te koppelen is met de grote namen onder de boekingstools!

Mobiel Menu

Omdat website bezoekers tegenwoordig steeds vaker via een mobiele telefoon een website benaderen, hebben we voor Haus Holunder een aantal mobiele optimalisaties ingebouwd.

De knop om het menu te openen op een mobiele telefoon zit bijvoorbeeld onderaan het scherm, zodat je deze simpel met je duim kunt aanklikken!

Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!