SCCT

Innovatie met behulp van Microsoft Cloud oplossingen

Microsoft Cloud oplossing in een nieuwe stijl

SCCT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige expertise op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen. Zij geloven dat de Cloud voor iedere organisatie toegevoegde waarde biedt. 

In 2017 wilde SCCT graag een huisstijl upgrade waardoor de uitstraling minder "saai en corporate" overkwam.  Naast de huisstijl is ook de website vernieuwd en ontwikkeld in Wordpress.

In 2018 en 2019 is SCCT vaker te vinden op beurzen, waardoor het nodige drukwerk opgeleverd moet worden. Dit alles in de nieuwe huisstijl.

January 2018
Huisstijl, Website & Drukwerk

Een nieuwe huisstijl

De kleuren van de oude huisstijl waren oranje en blauw. Deze kleuren zijn behouden en aangevuld met nog twee accent kleuren. De vernieuwing van de huisstijl komt vooral tot uiting in de toepassing van kleuren en stijl. 

Voor de nieuwe huisstijl is namelijk gekozen voor een stijl die niet vaak voorkomt bij IT/Cloud bedrijven; een Polygonen stijl.

Primaire kleuren

183382
EF790A

Secondaire kleuren

202020
747474

Polygonen stijl

De Polygonen stijl is op de website terug te zien in de gebruikte iconen en hoofdafbeeldingen van alle pagina's.

SCCT Website

De SCCT website heeft eind 2018 een flinke structurele update gekregen. De gehele flow van de website is veranderd waardoor het voor de consument nu nog duidelijker is wat SCCT doet en welke opties er zijn.

3-30-300

We hebben de 3-30-300 regel toegepast om de website duidelijker te maken voor de consument. Deze moet op de eerste pagina in 3 seconden kunnen vinden wat SCCT doet, in 30 seconden meer te weten komen over de diensten en in 300 seconden uitgebreide informatie over een specifieke dienst kunnen vinden.

Op home is in het kort te vinden wat SCCT doet (3 seconden), vervolgens is er een korte uitleg per dienst te vinden (30 seconden) en als laatste is er de dienst detail pagina (300 seconden).


Marketing uitingen

Naast de website ontwikkeld te hebben, creëren wij ook verschillende marketing uitingen voor SCCT. Dit varieert van stickers tot complete muurbanners inzetbaar voor events.

Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld onze customer support direct op de website te weergeven. Zo kunnen we je nog sneller en makkelijker van dienst zijn!