Skip to content

Ons verhaal

Innovatieve producten, klantenbinding en plezier!

Bij UpTop geloven we in de kracht van creativiteit en klantenbinding.

Onze slogan “With us, you’re never lonely at the top” is ontstaan omdat wij geloven dat het werk voor onze klanten niet stopt nadat een website of ander product opgeleverd is. Wij zullen altijd mee blijven denken, waardoor jij als klant nooit “eenzaam” zal zijn, boven op die berg van succes!

De naam UpTop heeft voor ons twee betekenissen. De eerste betekenis is het “brengen van onze klanten naar de top”. Wij gaan samen de uitdaging aan om een concept of bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. De tweede betekenis komt vanuit Amerika. Daar wordt het woord “up top” gebruikt om aan te geven dat er een “High Five” aankomt. Dit vonden we erg goed matchen, we vinden het namelijk belangrijk om alle kleine successen, die je tegenkomt onderweg naar de top, te vieren met een high five!

“Up Top!”
(High Five occurs)

Onze (Up)Toppers

Onze (Up)Toppers bevinden zich verspreid door Europa, maar werken samen om de digitale wereld te verbeteren. UpTop maakt gebruik van een vast team van freelancers om zo voor elk project de juiste specialist in te kunnen zetten.

Bjørn Bekkers

Founder & Project Manager

Bart van der Waerden

Designer / Front-end Developer

Jasper Rooduijn

Back-end Developer

Esmay Verschuren

WordPress Developer

Christiaan Kloes

Custom WordPress Developer

Johanna Mager

Expansion Specialist

Monica Irodotou

Graphic Designer

Ashja van de Corput

Afstudeerstagiaire Design

Kunnen wij iets voor je ontwikkelen?

Jij hebt het idee, wij

Open chat
How can we help you?